Metode de slabit cu grasimi reduse

Metode de slabit cu grasimi reduse

Una dintre cele mai bune metode de slabit cu grasimi reduse a fost promovata de-a lungul anilor pe numele ei “mananca mai mult, cantareste mai putin”. Din moment ce grasimile contin 9 calorii la un gram in timp ce carbohidratii contin doar 4 calorii, poti practic dubla cantitatea de mancare pe care o consumi zilnic fara ca numarul de calorii sa creasca, renuntand la mancaruri care contin grasimi si mancand mai mult mancaruri ce contin carbohidrati si in special fructe cu bogate in apa si legume.

De tinut minte ca aceasta metoda de slabit pe langa dieta si regimul de slabit, mai necesita deasemenea si exercitii zilnice aerobice.

Concluzie: Metodele de slabit cu grasimi reduse  au ajutat multe persoane sa slabeasca fara sa mai puna grasime. Multi dintre ce care au esuat folosind aceasta dieta aveau probleme la mancatul in oras datorita numarului redus de alimente care se putea consuma.

Sunt multi factori in joc cand vine vorba de o dieta de slabit, portii corecte de mancare, aliamentatie doar cu anumite alimente. Abateri de la aceste reguli de cele mai multe ori au ca rezultat esuarea metodei de slabit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *