Sportul la cearceaf

Cateodata scena schimba incredibil oamenii. Pe multi in bine, din fericire. Ii indruma spre un stil de viata sanatos, pentru a face fata efortului si pentru a-si creea o imagine de invidiat. Iata ce a povestit Dinu Maxer pentru Slab sau Gras cand am mers impreuna la sala.

Totul de dragul scenei
“Toata viata am fost slab si am avertizat pe toata lumea ca daca ma duc la sala voi arata bine. Scena si prezenta activa in spectacole   m-a obligat sa trag de fiare.

Desi se spune ca televizorul te ingrasa cu 5 kg, daca esti slab, slab ramai. Am mai mers la sala si inainte de a-mi incepe cariera muzicala, dar serios m-am apucat prin 2002. Din 2003 am primit un program de fitness care in doua luni m-a transformat complet in opusul baietelului slab care eram odata. Din pacate, programul incarcat nu-mi permite sa ma ocup indeaproape de corpul meu, ajungand doar de 3 ori pe saptamana la sala, si asta cu pauze.”

Nu traim ca sa mancam, ci mancam ca sa traim!
Am un metabolism bazal, consumand energie fara sa fac absolut nimic. De aici porneste tendinta mea de ingrasare. Astfel a trebuit sa suplimentez mereu capitolul nutritie, introducand in regimul meu alimentar concentratele proteice. Filozofia mea de viata in ceea ce priveste alimentatia a pornit dintr-o carte cu istoria Greciei, in care Hipocrat, care a trait peste 90 de ani, spunea: “Sa mananci putin, sa mergi mult pe jos, sa dormi pe tare, sa te culci odata cu gainile si sa te trezesti odata cu ele.”

Pranzul meu are un singur fel!
Sfatuiesc toata lumea sa urmeze regimul meu de viata in ceea ce priveste nutritia. Niciodata nu ma ridic de la masa satul, am redus painea pe cat posibil si prefer sa iau mai multe mese pe zi in cantitati reduse. Ajung cateodata sa mananc de 6 ori pe zi. Si pranzul nu trebuie sa aiba mai mult de un fel, indiferent cat de foame imi este. In felul acesta niciodata nu-mi voi pune problema <<slab sau gras?

Cu sportul in cearceafuri
Fotbalul a fost, ca la orice baiat, pasiunea copilariei, pana in clasa a IX-a, cand, din pacate,  a intervenit o problema cu genunchiul. Dar imediat dupa aceasta m-am apucat de baschet, cu care am mers pana in anii de facultate, cand a intervenit sportul meu preferat in prezent, cel in cearceafuri.

Bineinteles ca acesta este completat de sala de forta si alergari in parcul Titan, dar nu seara pentru a nu raci si a-mi afecta vocea. Acum, odata cu noul album pe care cant cu prietena mea Deea si fratii mei, ar fi pacat sa raman fara voce intr-o seara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *